De keuken in! Lekker te bakken in lockdown #staypositive
november 4, 2020Thuiszitten, saai? Helemaal niet! Zet een lekker muziekje aan, schenk jezelf een kop thee in en duik de hele middag de keuken in met heerlijke bakrecepten! Want van eten word je blij, en hoe fijn is het dat we nu wél tijd hebben voor een ouderwetse bakmiddag.
Ga bijvoorbeeld eens aan de slag met deze plantaardige recepten:
Vegan appeltaart met plantaardige slagroom
Een heerlijke vegan appeltaart met vers geklopte slagroom, klinkt dat niet als muziek in de oren? Bak erop los en #staypositive met dit recept om van te smullen! Bekijk dit recept >
Feestelijke sandwichtaart met wasabi-erwtenvulling
Dit gerecht is niet alleen een feest voor het oog, maar ook super vrolijk én smaakvol! Bekijk dit recept >
Granola-ontbijttaart met tropisch fruit en een plantaardige flat white
Wat is nou een betere manier om de dag te beginnen dan met een stukje ontbijttaart en voor de thuisbarista’s onder ons een kop lekkere plantaardige flat white? Bekijk dit recept >
Volkorenmuffins met haver, roomkaas en kiwi
en lekker én gezond ontbijt of een verantwoord tussendoortje, perfect om jouw immuunsysteem mee te boosten. Bekijk dit recept >
Mascarpone-vijgentaart met verse vijgen en hoemoes
Deze mascarpone-vijgentaart ziet er heerlijk uit én is ontzettend lekker. Dat wordt smullen! Bekijk dit recept >
Vegan chocofudge met de perfecte kurkuma latte
Chocolade fudge en een heerlijk verwarmend drankje: de ideale manier om deze koudere dagen door te komen! Bekijk dit recept >
Kortom: bak erop los en #staypositive met deze heerlijke bakrecepten om van te smullen!